Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović i direktor Uprave policije Veselin Veljović učestvovaće na zasijedanju Generalne skupštine Interpola u Sankt Petersburgu

Objavljeno: 03.10.2008. 21:32 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović i direktor Uprave policije Veselin Veljović učestvovaće na zasijedanju Generalne skupštine Interpola koja se od 06. do 10. oktobra održava u Sankt Petersburgu.

Tokom posjete Ruskoj Federaciji ministar Kalamperović će sa ministrom unutrašnjih poslova Ruske Federacije Rašidom Nurgalijevim potpisati Sporazum o saradnji dvije zemlje u oblasti borbe protiv terorizma, korupcije, organizovanog i ostalih oblika kriminala.

Učešće ministra Kalamperovića i direktora Veljovića na zasijedanju Generalne skupštine Interpola biće prilika i za bilateralne i multilateralne susrete i razgovore o daljem unapredjenju medjusobne saradnje u borbi protiv svih oblika kriminala.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?