Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar bez portfelja u Vladi Crne Gore Suad Numanović boraviće u Opštini Plav povodom promocije Programa stimulisanja zapošljavanja ''Posao za vas

Objavljeno: 07.10.2008. 21:05 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U sklopu aktivnosti na promovisanju Programa stimulisanja zapošljavanja Posao za vas, koji sprovodi Vlada Crne Gore, ministar u Vladi Suad Numanović, zajedno sa direktorima Fonda za razvoj, Zavoda za zapošljavanje i Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća Draganom Lajovićem, Zoranom Jelićem i Zoranom Vukčevićem - boraviće u srijedu i četvrtak, 07. i 08. oktobra 2008. godine, u Opštini Plav.

Tokom posjete Plavu, ministar Numanović će se u srijedu 08. oktobra u 11,00 sati sastati sa predsjednikom Opštine Skenderom Šarkinovićem i predstavnicima lokalne samouprave (sastanak je zatvoren za medije), a u 12,00 sati predviđena je posjeta kancelariji Zavoda za zapošljavanje i otvaranje prostorija Zavoda sa besplatnim uslužnim telefonom. Od 13,00 14,00 sati, u maloj sali Centra za kulturu biće održan sastanak sa nezaposlenim licima sa evidencije Zavoda za zapošljavanje, nakon čega će ministar dati izjavu. U 15,00 sati slijedi posjeta preduzeću u oblasti drvoprerade (vlasnik Duško Jašović). Od 16,30 17,30 sati ministar Numanović će posjetiti MZ Murino, gdje će imati razgovor sa nezaposlenim licima i onima koji su već započeli privatni biznis ("Otvoreno sa ministrom"), a u 20,00 biće gost na lokalnoj televiziji.

Narednog dana (četvrtak, 09. oktobra), od 10,0011,00 sati ministar Numanović će posjetiti etno selo (projekat preduzetnika Olge Turković), a od 12,00 13,00 MZ Gusinje, gdje će u sali Centra za kulturu održati razgovor sa nezaposlenima i onima koji su započeli privatni biznis ("Otvoreno sa ministrom"). U 13,00 sati slijedi posjeta još jednom uspješnom preduzeću u oblasti drvoprerade, a od 14,00 15,30 u velikoj sali Centra za kulturu u Plavu biće održana tribina, na kojoj će učestvovati nezaposlena lica, preduzetnici koji su zainteresovani za kreditne linije i ostali građani zainteresovani za taj projekat.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?