Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović na VIII Konferenciji o ilegalnim migracijama, organizovanom kriminalu, korupciji i terorizmu na Brdu kod Kranja

Objavljeno: 15.10.2008. 18:46 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar unutrašnjih poslova i javne uprave, gospodin Jusuf Kalamperović će, na poziv ministara unutrašnjih poslova Slovenije i Austrije učestvovati na VIII Konferenciji o ilegalnim migracijama, organizovanom kriminalu, korupciji i terorizmu, koja se 15. i 16. oktobra 2008. godine održava na Brdu kod Kranja.

Teme ovogodišnje Konferencije su: glavne prijetnje od organizovanog kriminala i budući razvoj policijske saradnje u Jugoistočnoj Evropi. Na Konferenciji će, pored ministara zemalja Zapadnog Balkana učestvovati i ministar unutrašnjih poslova predsjedavajuće EU - Republike Francuske, gospođa Mišel Eliot Mari kao i gospodin Žak Barot Komesar Evropske unije za pravosudje, slobodu i bezbijednost.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?