Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja Miodrag Radunović boraviće u radnoj posjeti Kotoru i Risnu

Objavljeno: 16.10.2008. 22:18 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja doc. dr Miodrag Radunović boraviće u petak, 17. oktobra 2008. godine, u radnoj posjeti Kotoru i Risnu.

Ministar Radunović će prisustvovati otvaranju novih prostorija Zavoda za zapošljavanje u Kotoru u 10,00 sati i svečanosti povodom 150 godina od rođenja Vasa Ćukovića, koje će biti održano u Hotelu Teuta u Risnu, u 12,00 sati.

Ministar Radunović i direktor Fonda za zdravsteno osiguranje Ramo Bralić susrešće se, tokom boravka u Kotoru, sa gradonačelnicom Marijom Ćatović i sa njom razgovarati o akuelnim pitanjima zdravstvene i socijalne zaštite građana Kotora.

U 13,00 sati ministar Radunović će posjetiti Dom starih Grabovac u Risnu, gdje će se susresti sa direktorom Zoranom Vukićević.

Ministar će obići i Centar za socijalni rad, Fond za zdravstveno osiguranje i Fond PIO, gdje će sa rukovodstvom tih institucija razgovarati o napretku u organizaciji i aktuelnim problemima.


PR služba
Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?