Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Posjeta donatora MONDEM programa Crnoj Gori

Objavljeno: 21.10.2008. 21:42 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Donatori MONDEM programa (Program demilitarizacije Crne Gore) boraviće u posjeti Crnoj Gori u periodu od 21. do 23. oktobra 2008. godine.

Tom prilikom, Crnu Goru će posjetiti predstavnici Danske, Švedske, Italije, Ukrajine, Velike Britanije, Njemačke, Norveške, Holandije i Slovenije.

Posjeta, koju organizuju nosioci MONDEM programa Ministarstvo odbrane Crne Gore, UNDP i OEBS, uključuje održavanje više radnih sastanaka, kao i obilazak skladišta u Pristanu, Opatovu i Brezoviku.

U okviru prvog sastanka sa predstavnicima donatora, ministar odbrane Boro Vučinić, stalni predstavnik UNDP u Crnoj Gori Aleksandar Avanesov, šefica misije OEBS-a u Crnoj Gori ambasadorka Paraskiva Badesku i v.d. načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore viceadmiral Dragan Samardžić govoriće o rješavanju viškova naoružanja i municije u Crnoj Gori na sastanku koji će biti održan u srijedu, 22. oktobra 2008. godine, sa početkom u 09,00 sati, u Ministarstvu odbrane.

Sastanak je otvoren za medije, a akreditacije izvršiti neposredno prije sastanka na prijavnici Ministarstva.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?