Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Ugovora o donaciji Vlade Japana Opštoj bolnici u Pljevljima

Objavljeno: 29.10.2008. 20:56 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Vlada Japana je donirala Opštoj bolnici u Pljevljima 60.298 eura, kao podršku unapređenju zdravstvenog sistema u Crnoj Gori. Vrijednost japanske bespovratne pomoći za osnovne potrebe stanovništva u Crnoj Gori od 1998. godine, uključujući i ovu donaciju, iznosi preko 615.000 eura, dok ukupna vrijednost japanske ekonomske pomoći Crnoj Gori u tom periodu iznosi oko 9.79 miliona eura.

Projekti za osnovne potrebe stanovništva su vid finansijske podrške društvenom i ekonomskom razvoju. Kroz podršku opštim bolnicama, Vlada Japana teži očuvanju ljudskih života i obezbjeđivanju optimalnih uslova za sprovođenje zdravstvenih usluga.

Potpisivanje Ugovora o donaciji obaviće se u prostorijama Ministarstva zdravlja, rada i socijalnog staranja, 30. oktobra 2008. godine u 14,30 sati.

Ugovor će potpisati savjetnik u Ambasadi Japana Teruhiko Šinada i direktor Opšte bolnice u Pljevljima Miodrag Dakić, u prisustvu ministra dr Miodraga Radunovića i predsjednika opštine Pljevlja dr Filipa Vukovića.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?