Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Susret zvaničnika Vlade Crne Gore sa šefom Operativnog centra Evropske agencije za rekonstrukciju u Crnoj Gori Rajnerom Frojndom

Objavljeno: 06.11.2008. 21:12 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće u petak 07. novembra 2008. godine, u oproštajnu posjetu, šefa Operativnog centra Evropske agencije za rekonstrukciju u Crnoj Gori Rajnera Frojnda. Razgovori će biti održani u kabinetu premijera Đukanovića, u 12,00 sati.

Gospodina Frojnda primiće i potpredsjednik Vlade Vujica Lazović (u 09,00), ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja Miodrag Radunović (u 10,00), ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Milutin Simović (u 11,00), ministar finansija Igor Lukšić (u 14,00) i ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić (u 15,00 sati). Razgovori će biti održani u kabinetima crnogorskih zvaničnika.

Početak sastanaka sa gospodinom Frojndom možete snimiti. Za snimanje u kabinetu premijera Đukanovića i potpredsjednika Lazovića možete izvršiti akreditacije kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.

Nakon razgovora biće objavljena saopštenja za javnost.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?