Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar finansija Igor Lukšić u posjeti opštini Nikšić

Objavljeno: 06.11.2008. 20:56 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar finansija dr Igor Lukšić, posjetiće u petak 07. novembra 2008. godine opštinu Nikšić, tokom koje će sa predstavnicima Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća, Fonda za razvoj, Zavoda za zapošljavanje i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, prezentirati rezultate Programa Posao za Vas.

Prema programu posjete, ministar Lukšić će u 10 sati održati sastanak sa predsjednikom opštine Nikšić Nebojšom Radojičićem i njegovim saradnicama. Sastanak će biti održan u zgradi Opštine (konferencijska sala br. 3). Početak sastanka može se snimiti.

Od 11,30-12,45, na tribini koja će biti održana u sali Skupštine opštine Nikšić (sala br. 1), biće prezentirani rezultati programa Posao za Vas. Po završetku prezentacije, ministar Lukšić će dati osvrt na postignute rezultate i korisnicima kredita Zavoda za zapošljavanje dodijeliti odluke o kreditima.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?