Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Prezentacija Izvještaja Razvojnog fonda za žene pri Ujedinjenim nacijama (UNIFEM) pod nazivom "Napredak žena u svijetu Ko polaže račune ženama? Rod i odgovornost"

Objavljeno: 18.11.2008. 22:19 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Kancelarija za rodnu ravnopravnost organizuje, u srijedu 19. novembra 2008. godine, prezentaciju Izvještaja Razvojnog fonda za žene pri Ujedinjenim nacijama (UNIFEM), pod nazivom "Napredak žena u svijetu Ko polaže račune ženama? Rod i odgovornost". Izvještaj pokazuje da ostvarivanje ženskih prava i postizanje Milenijumskih razvojnih ciljeva zavisi od jačanja mehanizama odgovornosti za preuzete obaveze prema ženama i u oblasti rodne ravnopravnosti.

Skup će otvoriti šefica Kancelarije za rodnu ravnopravnost Vlade Crne Gore Nada Drobnjak, dok će o Izvještaju govoriti savjetnica za rodnu ravnopravnost u UNIFEM-u Beograd Birna Thorarinsdottir i ekspertkinja za rodnu ravnopravnost i razvoj, prof. dr Marina Blagojević.

Prezentacija će biti održana u objektu "Banja" (Obala Ribnice), u 11 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?