Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija za novinare povodom početka kampanje 16 dana aktivizma protiv nasilja u porodici

Objavljeno: 22.11.2008. 00:00 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Kancelarija za rodnu ravnopravnost Vlade Crne Gore, Organizacija za evropsku bezbjednost i saradnju - Misija u Crnoj Gori, Fondacija Institut za otvoreno društvo - Predstavništvo u Crnoj Gori (FOSI ROM) i Tim Ujedinjenih nacija za Crnu Goru (UNCT) organizuju konferenciju za novinare povodom početka kampanje 16 dana aktivizma protiv nasilja u porodici. Ova kampanja je zasnovana na kampanji Američkog fonda za sprječavanje nasilja u porodici i u nju će se uključiti muškarci koji su uzori djeci u suzbijanju nasilja. Kampanju podržavaju Vaterpolo-plivački savez Crne Gore i Košarkaški savez Crne Gore.

Na konferenciji će govoriti šefica Kancelarije za rodnu ravnopravnost Vlade Crne Gore Nada Drobnjak, šefica Misije OSCE u Crnoj Gori Paraskiva Badesku, predstavnik Kancelarije UNHCR za Crnu Gora Serž Dukas u ime Tima UN za Crnu Goru, te direktorica Fondacije Institut za otvoreno društvo - predstavništvo Crna Gora Sanja Elezović i trener crnogorskog Odbojkaškog tima Budućnost i selektor Odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković.

Konferencija će biti održana u ponedjeljak, 24. novembra 2008. godine u Press centru Vlade Crne Gore, sa početkom u 12,00 sati.

Akreditacije za praćenje konferencije možete izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?