Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Tenderska konferencija za projekat koncesije autoputa Bar-Boljare

Objavljeno: 25.11.2008. 16:00 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Tenderska konferencija za projekat koncesije autoputa Bar-Boljare, kojom će predsjedavati Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović, biće održana 26. i 27. novembra 2008. godine. Tenderska konferencija za ponuđače biće održana u velikoj sali Vlade Crne Gore.

Na dvodnevnom skupu, u plenarnom sastavu i na pojedinačnim bilateralnim sastancima, biće razmijenjene detaljne informacije povodom tenderske faze realizacije projekta koncesije autoputa od Bara do Boljara, uključujući i Nacrt Ugovora o koncesiji.

Plenarna sesija, počeće izlaganjem predsjednika Vlade Crne Gore Mila Đukanovića, u srijedu 26. novembra u 10,00 sati. Uvodnu riječ predsjednika Đukanovića možete snimiti.

Nakon konferencije (u 12,00 sati), vođa tima Međunarodne finansijske korporacije u Crnoj Gori Georg Petrov i ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar obratiće se novinarima u Press centru Vlade.

Akreditacije za novinare i snimatelje možete izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću
na tel-faks: 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?