Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar u Vladi Crne Gore i predsjednik Komisije za procjenu šteta od elementarnih nepogoda Suad Numanović posjetiće Opštinu Ulcinj

Objavljeno: 27.11.2008. 22:49 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Dr Suad Numanović, ministar u Vladi Crne Gore i predsjednik Komisije za procjenu šteta od elementarnih nepogoda, posjetiće 28. novembra 2008. godine, Opštinu Ulcinj. Cilj je sagledavanje mogućnosti participacije sredstava za saniranje nekoliko infrastrukturnih objekata u Ulcinju, koji su pretrpjeli štete usljed obilnih padavina i poplava, koje su više puta zadesile to područje.

Prilikom posjete, ministar Numanović imaće sastanak sa gradonačelnikom Ulcinja Gzimom Hajdinagom. Tema tog susreta biće sanacija kanala rječice Bratica, sanacija mosta u selu Donje Mide i zatrpavanje kratera u riječnom toku Vladimirske rijeke, koji su pretrpjeli najveće štete. Ministar Numanović i gradonačelnik Hajdinaga obići će nekoliko infrastrukturnih objekata u toj opštini.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?