Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar u Vladi Crne Gore Suad Numanović u radnoj posjeti Opštini Plav

Objavljeno: 01.12.2008. 21:52 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar u Vladi Crne Gore Suad Numanović boravće u srijedu, 03. decembra 2008. godine, u radnoj posjeti Opštini Plav. Tokom te posjete minisrar Numanović će, zajedno sa predstavnicima Fonda za razvoj, Direkcije za razvoj MSP i Zavoda za zapošljavanje, prezentirati postignute rezultate u realizaciji Programa stimulisanja zapošljavanja, koji pod nazivom Posao za vas sprovodi Vlada Crne Gore.

Prema Programu, ministar Numanović će u 12,00 sati održati sastanak sa predsjednikom Opštine Skenderom Šarkinovićem i njegovim saradnicima, a u 11,00 posjetiće Zavod za zapošljavanje u Plavu. Nakon toga, u Centru za kulturu održaće se prezentacija rezultata projekta Posao za vas i uručivanje odluka o dodjeli kredita. U 15,30 ministar Numanović će dati izjavu za novinare, a u 16,00 sati slijedi posjeta preduzeću Drvoprom, vlasnika Dušana Jašovića, a zatim i preduzeću BC, vlasnika Jusufa Omeragića, koji su dobitnici kreditnih sredstava.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?