Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja doc.dr Miodrag Radunović boraviće sjutra u radnoj posjeti Opštini Nikšić

Objavljeno: 01.12.2008. 23:27 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar zdravlja, rada i socijalnog staranja doc. dr Miodrag Radunović boraviće u utorak, 02. decembra 2008. godine, u radnoj posjeti Nikšiću.

Tokom te posjete, ministar Radunović će se sastati sa predsjednikom Opštine Nebojšom Radojičićem, predstvanicima lokalne samouprave, direktorima zdravstenih ustanova, predstavnicima NVO sektora, penzionerima i invalidnim licima. Između ostalog, susrešće se sa direktorom Centra za socijalni rad Dragom Spajićem, predsjednicom Udruženja za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju Milušom Žugić, kao i sa predsjednicima Organizacije slijepih za Nikšić, Šavnik i Plužine i predstavnicima NVO Plegija Goranom Macanovićem i Milenkom Vojičićem. Tema razgovora je status invalidnih lica u lokalnoj zajednici, izrada lokalnog plana akcije u oblasti invalidnosti i izgradnja Dnevnog centra za djecu ometenu u razvoju.

Nakon toga, ministar Radunović i predsjednik Radojičić razgovaraće sa predsjednikom Udruženja penzionera Ivanom Krsmanovićem o izgradnji novog Doma penzionera, pomoći u radu Udruženja penzionera, usklađivanju penzija, smanjenju stope doprinosa i rješavanju stambenih pitanja.

Ministar će se, tokom boravka u Nikšiću, sastati i sa direktorima zdravstvenih usnova - Doma zdravlja dr Slobodanom Tomićem, Opšte bolnice - dr Ilijom Ašaninom i Specijalne bolnice za plućne bolesti Dr Jovan BulajićBrezovik, prim. dr Radovanom Mijanovićem, sa kojima će razgovarati o trenutnoj situaciji u tim zdravstvenim ustanovama, potrebama i problemima, kao i rješavanju stambenih pitanja ljekara.

Izjava za medije predviđena je u u Sali 3 Opštine Nikšić, u 15,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?