Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Regionalna konferencija o prekograničnoj saradnji

Objavljeno: 02.12.2008. 18:20 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Sekretarijat za evropske integracije i Španska agencija za međunarodnu razvojnu saradnju (AECID) organizuju 03. i 04. decembra 2008. godine Regionalnu konferenciju, u cilju promocije i razmjene iskustava o prekograničnoj saradnji sa državama regiona. Konferencija će se održati u hotelu Montenegro B u Bečićima i počeće u srijedu 03. decembra, u 10 sati.

Kroz novi Instrument Evropske komisije za predpristupnu podršku zemljama kandidatima i potencijalnim kandidatima za članstvo u Evopskoj uniji (IPA), Crna Gora učestvuje u sedam prekograničnih programa saradnje. U tom cilju, biće nastavljena edukacija o prikupljanju relevantnih iskustava i stvaranju kreativnog okruženja, radi daljeg i što jasnijeg pristupanja projektima prekogranične saradnje, koji su od velikog značaja za jačanje kapaciteta i apsorbcione moći crnogorskih institucija i organizacija, uključenih u sam proces.

Konferencija je otvorena za novinare.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?