Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Seminar za državne službenike o saradnji sa NVO

Objavljeno: 05.12.2008. 20:02 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Kancelarija Vlade Crne Gore za saradnju sa NVO i Centar za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO), uz finansijsku podršku Misije OSCE u Crnoj Gori, organizuju 6. i 7. decembra 2008. godine seminar za državne službenike o saradnji sa NVO, u okviru projekta Jačanje saradnje između civilnog i javnog sektora u Crnoj Gori.

Na seminaru će biti predstavljene savremene pozitivne prakse zemalja EU i regiona, o čemu će govoriti ekspert Evropskog centra za neprofitno pravo (ECNL) iz Budimpešte Dr Dragan Golubović i upraviteljica Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva Hrvatske Cvjetana Plavša-Matić.

Učesnici seminara će biti informisani i o trenutnom stanju u NVO sektoru u Crnoj Gori, kao i rješenjima u predlogu Strategijie saradnje Vlade Crne Gore i NVO i u Akcionom planu za njeno sprovođenje, o čemu će govoriti direktor Centra za razvoj nevladinih organizacija Goran Đurović i šefica Kancelarije za saradnju sa nevladinim organizacijama Vlade Crne Gore Danka Latković.

Seminar će biti održan u hotelu Palma u Tivtu i počeće sa radom u subotu, 06. decembra u 10,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?