Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Memoranduma između Kancelarije za rodnu ravnopravnost Vlade Crne Gore, Misije OEBS-a u Crnoj Gori i opština Berane, Budva, Cetinje, Pljevlja i Ulcinj

Objavljeno: 09.12.2008. 23:54 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U srijedu, 10. decembra 2008. godine biće potpisan Memorandum o saradnji na realizaciji projekta Rodna ravnopravnost u lokalnoj zajednici, između Kancelarije za rodnu ravnopravnost Vlade Crne Gore, Misije OEBS-a u Crnoj Gori i opština Berane, Budva, Cetinje, Pljevlja i Ulcinj.

Predmet i cilj tog Memoranduma je uspostavljanje principa na kojima će se obavljati međusobne konsultacije, razmjenjivati informacije i zajednički raditi na realizaciji projekta Rodna ravnopravnost u lokalnoj zajednici.

Memorandum će u ime Misije OEBS-a u Crnoj Gori potpisati šefica Misije Paraschiva Badescu, u ime Kancelarije za rodnu ravnopravnost Vlade CG, šefica Kancelarije Nada Drobnjak i predsjednici/e opština i skupština opština Berane, Budva, Cetinje, Pljevlja i Ulcinj.

Potpisivanje Memoranduma će se održati u sali hotela Apart Premier, ul. Svetog Petra Cetinjskog, u 18.00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?