Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Ugovora o savjetodavnim uslugama između Ministarstva i Međunarodne finansijske korporacije (IFC)

Objavljeno: 09.12.2008. 23:54 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović i stalni predstavnik kancelarije IFC-a Đovani Daniele potpisaće u srijedu, 10. decembra 2008. godine, Ugovor o savjetodavnim uslugama između Ministarstva i Međunarodne finansijske korporacije (IFC). Predmet Ugovora je podrška IFC-a Ministarstvu u odabiru optimalnog partnera za izgradnju hidroelektrana na Morači.

IFC je međunarodna finansijaska institucija, članica grupacije Svjetske banke, sa dokazanim iskustvom u strukturiranju i finansiranju JPP u infrastrukturi, uključujući i sektor hidroenergetike. Sa svojim stručnjacima i konsultantima pružaće stručnu pomoć Crnoj Gori u ovom velikom projektu.

Ugovor će biti potpisan u prostorijama Ministarstva za ekonomski razvoj (Rimski trg, 46, IV sprat), u 10,30 sati. Nakon potpisivanja, ministar Gvozdenović i gospodin Daniele daće izjave medijima.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?