Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Prezentacija Strategije razvoja turizma u Crnoj Gori do 2020. godine i inovirane verzije Masterplana

Objavljeno: 11.12.2008. 22:52 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Prezentacija Strategije razvoja turizma u Crnoj Gori do 2020. godine i inovirane verzije Masterplana za turizam, biće održana u petak, 12. decembra 2008. godine, sa početkom u 12,00 časova u kongresnoj sali u zgradi Vlade Crne Gore.

Na prezentaciji će govoriti ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić, direktor Njemačkog razvojno-investicionog fonda -DEG Franz Josef Flosbach, direktor CREATOP-a Johann Friedrich Engel i sekretar Ministarstva turizma i zaštite životne sredine Željka Radak Kukavičić.

Ministarstvo turizma i zaštite životne sredine je, uz podršku Vlade SR Njemačke, a u saradnji sa DEG-om - Njemačkim razvojno-investicionim fondom, GTZ-om Njemačkim društvom za tehničku saradnju i Nacionalnom turističkom organizacijom pripremilo je Strategiju razvoja turizma u Crnoj Gori do 2020. godine i inoviranu verziju Masterplana za turizam.

Agendu možete preuzeti ovdje

Prezentacija je otvorena za predstavnike medija.


PR SLUŽBA
MINISTARSTVA TURIZMA I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?