Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Investiciona konferencija povodom dokapitalizacije Elektroprivrede Crne Gore

Objavljeno: 12.01.2009. 20:17 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U utorak 13. januara 2009. godine u Podgorici će, u organizaciji Vlade Crne Gore, biti održana Investiciona konferencija povodom projekta dokapitalizacije Elektroprivrede Crne Gore AD Nikšić.

Konferenciju će otvoriti premijer Milo Đukanović, a prisutnima će se obratiti i potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i predsjednik Tenderske komisije za realizaciju projekta dokapitalizacije Vujica Lazović, te predsjednik Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore Srđan Kovačević i predsjednik Odbora Regulatorne agencije za energetiku Miodrag Đekić.

U radu Konferencije učestvovaće predstavnici više od 19 najvećih kompanija iz Evrope i svijeta, koje su zainteresovane za učešće u proceduri odabira strateškog partnera za realizaciju projekta dokapitalizacije Elektroprivrede, kao i članovi Tenderske komisije za realizaciju projekta dokapitalizacije i predstavnici menadžmenta Elektroprivrede Crne Gore.

Cilj konferencije je prezentacija projekta dokapitalizacije Elektroprivrede potencijalnim investitorima i razmjena stavova o planiranoj strukturi projekta, u kontekstu strategije razvoja crnogorskog sektora energetike i investicionih planova investitora.

Konferencija će biti održana u hotelu Apart Premier - Best Western Montenegro, sa početkom u 08,30 sati i njeno otvaranje mogu pratiti novinari. Po završetku konferencije (u 12,00 sati), potpredsjednik Vlade Vujica Lazović daće izjavu za medije.

Za praćenje otvaranja Investicione konferencije povodom projekta dokapitalizacije Elektroprivrede Crne Gore AD Nikšić, potrebno je akreditovati novinare i snimatelje kod Biroa za odnose s javnošću Vlade Crne Gore, na telefon 242566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?