Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Svečano uručivanje nagrada "Oktoih" u 2008. godini

Objavljeno: 15.01.2009. 21:53 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministarstvo prosvjete i nauke organizuje u subotu, 17. januara 2009. godine, svečano uručivanje nagrada "Oktoih", dobitnicima za 2008. godinu. Na svečanosti, koja će biti održana u Vili Gorica u 12,00 sati nagrade će uručiti ministar prosvjete i nauke prof. dr Sreten Škuletić, uz prisustvo predsjednika žirija Radovana Damjanovića, zvanica i predstavnika medija.

Po Zakonu o državnim nagradama, svake godine se pojedincima i ustanovama iz oblasti obrazovanja (predškolskog, osnovnog, srednjeg i visokog, kao i učeničkog i studentskog standarda), za izuzetne rezultate u vaspitanju i obrazovanju, mogu dodijeliti najviše tri nagrade Oktoih. Žiri je donio odluku da u 2008. godini Državnu nagradu OKTOIH-najveće crnogorsko priznanje u oblasti vaspitanja i obrazovanja, dobiju:

Stanka Vučinić, profesor biologije i pomoćnik direktora Ekonomske škole u Baru,
Javna ustanova osnovna škola Njegoš Spuž,
Javna ustanova osnovna škola Milan Vuković Herceg Novi.

Za praćenje ceremonije uručivanja nagrada, treba akreditovati novinare i snimatelje kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?