Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Vlade za evropske integracije Gordana Đurović učestovaće na redovnom sastanku šefova diplomatskih misija zemalja Evropske unije u Crnoj Gori

Objavljeno: 15.01.2009. 23:43 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Potpredsjednik Vlade za evropske integracije prof. dr Gordana Đurović biće gost na redovnom sastanku šefova diplomatskih misija zemalja Evropske unije u Crnoj Gori, čiji će domaćin ovoga puta biti Zoltran Šomodji, ambasador Republike Madjarske, kao predstavnik Češkog Predsjedavanja Unijom u Crnoj Gori. Sastanku će prisustvovati i ambasador Češke Republike za Crnu Goru Hana Hubačkova.

Ovo će biti prvi sastanak šefova diplomatskih misija zemalja EU u Crnoj Gori u 2009. godini, koji će istovremeno biti i prilika za predstavljanje Predsjedavanja Češke Republike Evropskom unijom i njihovih prioriteta, koje je otpočelo 1. januara 2009. godine i trajaće narednih 6 mjeseci. Sastanku će, izmedju ostalog, prisustvovati diplomatski predstavnici Slovenije, Austrije, Francuske, Italije, Grčke, Rumunije, Velike Britanije, Poljske, Bugarske, kao i predstavnik delegacije Evropske komisije.

Sastanak će se održati u petak, 16. januara 2009. godine, u Ambasadi Republike Madjarske sa početkom u 11.30 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?