Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpisivanje Ugovora za nabavku opreme za kuhinju u objektu JPU Ljubica Popović u Bloku V i Ugovora o opremanju kuhinje i vešeraja u istom objektu

Objavljeno: 30.01.2009. 01:30 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U petak, 30. januara 2009. godine, biće potpisani Ugovor za nabavku opreme za kuhinju u JPU Ljubica Popović u Bloku V i Ugovor o opremanju kuhinje i vešeraja u istom objektu.

Vrijednost ugovora za nabavku opreme za kuhinju iznosi 181.789,82 EUR, a izvođač radova je Frigo Elektro Sistem iz Nikšića, dok je vrijedost Ugovora o opremanju kuhinje i vešeraja 45.937,71 EUR, a izvođač radova firma Unel iz Kotora.

Rok isporuke opreme za kuhinju je 7 dana od dana potpisivanja ugovora, a za opremanje kuhinje i vešeraja 20 dana od dana potpisivanja ugovora.

Ugovore će potpisati ministar prosvjete i nauke prof. dr Sreten Škuletić i ovlašćeni predstavnici navedenih kompanija, u prostorijama Ministarstva prosvjete i nauke u 12,00 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?