Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Svečano otvaranje novog objekta Druge osnovne škole u Opštini Budva

Objavljeno: 30.01.2009. 21:00 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U ponedjeljak, 02. februara 2009. godine, svečano će biti otvoren novosagrađeni objekat Druge osnovne škole u Budvi. Na svečanosti otvaranja, koja će biti održana u 14,00 sati, prisutnima će se obratiti ministar prosvjete i nauke prof. dr Sreten Škuletić, predsjednik Opštine Budva Rajko Kuljača i v.d. direktora Druge osnovne škole Sanja Pantović.

Novosagrađena zgrada škole, ukupne površine 5.000 m2, ima prizemlje i dva sprata, za
prihvat oko 1.500 učenika u dvije smjene. Objekat sadrži 26 učionica opšteg tipa, 6 kabineta, fiskulturnu salu i neophodne administrativne, tehničke i prateće prostorije. Škola je opemljena savremneim namještajem i, pored uobičajnih instalacija za tu vrstu objekta, ima i najsavremeniji sistem video nadzora, strukturni kablovski sistem za telefoniju i računarsko umrežavanje.

Prilikom projektovanja, posebna pažnja je posvećena osobama sa posebnim potrebama, tako da škola ima ugrađen lift, sanitarne prostorije i prilazne rampe za osobe u kolicima.

Izgradnju objekta finansirala je Vlada Crne Gore preko Direkcije javnih radova, koz Kapitalni budžet, dok je Opština Budva obezbjedila lokaciju i oslobodila objekat plaćanja nadoknade za gradsko-građevinsko zemljište.

Ukupna vrijednost izvedenih radova iznosi 3.750.000 , a ugovorene radove izvelo je preduzeće GP Cetinje sa Cetinja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?