Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Regionalni sastanak Službi za vanredne situacije i civilnu bezbjednost

Objavljeno: 05.02.2009. 02:20 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U okviru realizacije aktivnosti predviđenih Memorandumom o razumijevanju i uspostavljanja institucionalnog okvira Inicijative za prevenciju i spremnost u slučaju katastrofa, u hotelu Šajo u Budvi će se u četvrtak, 05. 02. 2009. godine, održati sastanak predstavnika Sektora za vanredne situacije i civilnu bezbjednost Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave Crne Gore, Državne uprave za zaštitu i spašavanje Slovenije, Direkcije za zaštitu i spašavanje Makedonije, Uprave za zaštitu i spašavanje Srbije, DPPI Sekretarijata iz Sarajeva i predstavnika Službi za vanredne situacije Turske, Grčke i Rumunije.

Domaćin sastanka je pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i javne uprave Zoran Begović. Na sastanku će biti održana i zajednička vježba predstavnika tih službi, koja će poslužiti za procjenu i analizu hazarda na koje je potrebno dati odgovor.

Predvidjeno je, da se učesnici sastanka oko 14,00 časova, obrate medijima kratkim izjavama za javnost.

Novinari i snimatelji zainteresovani za praćenje događaja u Budvi, treba da se akredituju na faks br: 020-246-779.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?