Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Drugi sastanak Pododbora za unutrašnje tržište i konkurenciju i Drugi sektorski sastanak o unutrašnjem tržištu između Crne Gore i Evropske komisije

Objavljeno: 09.02.2009. 19:02 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U utorak 10. februara 2009. godine, u Podgorici će biti održan drugi sastanak Pododbora za unutrašnje tržište i konkurenciju i II sektorski sastanak o unutrašnjem tržištu, na kojem će predstavnici Crne Gore prezentirati napredak u oblastima zaštite potrošača i javnog zdravstva, javnih nabavki, prava intelektualne, indistrijske i komercijalne svojine, prava osnivanja preduzeća i slobode pružanja usluga, privrednog prava, bankarstva, osiguranja i drugih finansijskih usluga, kao i politike konkurencije i državne pomoći.

Sastanak će, u ime Vlade Crne Gore, voditi potpredsjednik Vlade za evropske integracije prof. dr Gordana Đurović, a u ime Evropske komisije - šef političke jedinice u Delegaciji Evropske komisije u Podgorici Klajv Rambold.

Na sastancima Privremenog pododbora prati se implementacija određenih oblasti Privremenog sporazuma o trgovini i srodnim pitanjima koji je, nakon potpisivanja SSP, stupio na snagu 1. januara 2008. godine.

Predstavnici institucija Crne Gore prezentiraće kolegama iz Evropske komisije ažurirane i detaljne informacije o postignutom napretku u svim sektorskim politikama koje su predmet izvještavanja, s akcentom na ključne aktivnosti u periodu od prethodnog sastanka.

Sastanak će se održati u zgradi Uprave za kadrove, ul. Jovana Tomaševića bb, sa početkom u 8.30 sati.

Uvodna izlaganja su otvorena za predstavnike sredstava javnog informisanja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?