Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić otvoriće 18. Međunarodnu turističku berzu u Budvi

Objavljeno: 11.02.2009. 16:55 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić otvoriće u četvrtak, 12. februara u 11:00 sati 18. Međunarodnu turističku berzu koja se od 12. do 14. februara održava na Jadranskom sajmu u Budvi.

Ministar Nenezić i direktor Nacionalne turističke organizacije Saša Radović predstaviće ovogodišnju turističku ponudu Crne Gore na press konfrenciji koja će se održati u 13:00 sati u Press Sali Jadranskog sajma.

Tokom prvog dana sajma, Ministarstvo turizma i zaštite životne sredine organizovaće i dvije prezentacije, Strategiju razvoja turizma u Crnoj Gori do 2020. koja je zakazana za 16:00 sati i Hiking&Biking projekta u 16:45 sati u Press Sali Jadranskog sajma.

Direktor Nacionalne turističke organizacije Saša Radović će u petak, 13. februara predstaviti konačne rezultate Guest Survey 2008, prvog nacionalnog reprezentativnog istraživanja o hotelskim gostima, koje je radjeno u saradnji sa Institutom za ekonomska istraživanja u turizmu iz Minhena (IFF) i Fakultetom za turizam i hotelijerstvo iz Kotora. Prezentacija će se održati u 13:00h u Press sali Jadranskog sajma.

Seminar o insentiv (motivaciona putovanja) turističkom tržištu u organizaciji Montenegro Convention Bureau-a će se održati u petak, 13. februara u 14:00 sati u Press Sali Ja dranskog sajma . Na seminaru će govoriti poznati inostrani stručnjaci u oblasti MICE turizma.

U cilju bolje i adekvatnije promocije turističke ponude na tržištu Regiona u Budvi će tokom trajanja Berze boraviti novinari najznačajnijh medijskih kuća iz Regiona.

PR SLUŽBA MINISTARSTVA TURIZMA I ŽIVOTNE SREDINE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?