Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija za novinare povodom predstavljanja inoviranih rješenja u tenderskoj proceduri pred javno otvaranje ponuda za izgradnju autoputa Bar-Boljare

Objavljeno: 17.02.2009. 20:30 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministarstvo saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija organizuje u srijedu 18. februara 2009. godine konferenciji za novinare, na kojoj će biti predstavljena inovirana rješenja u tenderskoj proceduri pred javno otvaranje ponuda za izgradnju autoputa Bar-Boljare, kao i podaci o trenutnom statusu projekta.

Na konferenciji će govoriti ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija dr Andrija Lompar, pomoćnik ministra turizma i zaštite životne sredine Siniša Stanković, predsjednik Komisije za ocjenu ponuda i pregovaranje u postupku javnog nadmetanja za dodjelu koncesije za izgradnju autoputa Zoran Radonjić, savjetnik ministra saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Angelina Živković i PR Ministarstva Jelena Kaluđerović.

Konferencija će biti održana u Apart Hotel Premier (Bulevar Svetog Petra Cetinjskog bb), sa početkom u 12,00 sati.

Akreditacije je potrebno izvršiti u službi PR Ministarstva saobraćaja, na broj telefona 020 482 156.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?