Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Prezentacija projekta "Analiza efekata dosadašnje privatizacije u Crnoj Gori"

Objavljeno: 02.03.2009. 20:00 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U Podgorici će, u utorak 3. marta 2009. godine, biti održana prezentacija projekta "Analiza efekata dosadašnje privatizacije u Crnoj Gori".

Cilj projekta, čiji je naručilac Vlada Crne Gore, odnosno Savjet za privatizaciju, je analiza dosadašnjih rezultata privatizacije i utvrđivanje njenog doprinosa ekonomskom napretku zemlje, promjeni i modernizaciji strukture crnogorske privrede, povećanju zaposlenosti i jasnijem definisanju osnovnog razvojnog profila i razvojnih prioriteta. Obrađivač projekta je konzorcijum koji čine Ekonomski fakultet iz Podgorice, Ekonomski fakultet iz Beograda i Ekonomski fakultet iz Ljubljane.

Članovi projektnog tima prezentiraće rezultate projekta, kojoj će, osim članova Savjeta za privatizaciju, prisustvovati predstavnici institucija koje su posredno ili neposredno uključene u proces privatizacije.

Prvi dio prezentacije (izlaganje članova projektnog tima) je otvoren za medije. Predsjednik Savjeta za privatizaciju prof. dr Vujica Lazović i šef projektnog tima prof. dr Anđelko Lojpur, daće u 11. 00 sati izjave za medije.

Prezentacija će se održati u Sali Mediteran na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, u 10.00 sati.

Ovdje možete naći agendu prezentacije.Download
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?