Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Radni doručak sa predstavnicima medija

Objavljeno: 11.03.2009. 17:12 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Sekretarijat za evropske integracije i Fondacija Konrad Adenauer realizuju projekat redovnih razgovora (u formi radnog doručka) sa predstavnicima medija, radi boljeg i svestranijeg informisanja javnosti o toku procesa pridruživanja Crne Gore Evropskoj uniji.

Novi radni doručak održaće se u četvrtak, 12. marta 2009. godine u hotelu Podgorica, u 9.30 sati. Sa predstavnicima medija razgovaraće potpredsjednik Vlade za evropske integracije i predsjednik Nacionalne komisije za praćenje implementacije Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, prof. dr Gordana Đurović, ministar pravde Miraš Radović i načelnik Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminala Uprave policije Petko Spasojević.

Tema razgovora je Četvrti izvještaj o realizaciji mjera iz inoviranog Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, za period 1. jul - 31. decembar 2008. godine.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?