Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Prezentacija Četvrtog izvještaja Nacionalne komisije o realizaciji mjera iz inoviranog Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala za period 1. jul-31. decembar 2008. godine

Objavljeno: 17.03.2009. 19:50 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
IV Izvještaj Nacionalne komisije o realizaciji mjera iz inoviranog Akcionog plana za sprovođenje Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala za period 1. jul -31. decembar 2008, biće prezentiran diplomatskom koru u srijedu 18. marta 2009. godine. Izvještaj je Vlada Crne Gore usvojila na sjednici održanoj 5. marta 2009. godine i sve preporuke Nacionalne komisije usvojila kao obavezujuće zaključke. Prezentacija će se obaviti u Upravi za kadrove (multimedijalna sala), sa početkom u 15.00 sati.

Vlada je odlučila da Diplomatskom koru promoviše Izvještaj Nacionalne komisije, imajući u vidu njegov značaj i postignute rezultate u posmatranom periodu, a u cilju unapređenja i poboljšanja komunikacije, uključujući koordinaciju i razmjenu informacija sa predstavnicima medjunarodne zajednice, koja pruža podršku Crnoj Gori u procesu demokratskih i socio-ekonomskih reformi, kao jednom od preduslova za pristupanje Evropskoj uniji.

O Izvještaju će govoriti članovi Nacionalne komisije za implementaciju Programa borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, koji su istovremeno predstavnici izvršne vlasti i predstavnici pravosudja: potpredsjednik Vlade za evropske integracije prof. dr Gordana Đurović, ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović, predsjednik Vrhovnog suda Vesna Medenica, Vrhovni državni tužilac Ranka Čarapić, direktor Uprave policije Veselin Veljović i direktor Uprave za antikorupcijsku inicijativu dr Vesna Ratković.

Mediji mogu snimiti početak prezentacije.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?