Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Seminar na temu: Razvojni trendovi eGovernment-a

Objavljeno: 17.03.2009. 19:57 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministarstvo za informaciono društvo, u saradnji sa Centrom za razvoj eGovernmenta iz Slovenije i INA Akademijom iz Grčke, organizuje u srijedu 18. marta 2009, jednodnevni seminar na temu Razvojni trendovi eGovernment-a.

Teme seminara su: stepen razvoja eGovernment-a u EU, trendovi, inicijative, standardi, okvirni programi razvoja, metodologije dizajniranja i razvoja eGovernment projekata i sl.

Osim eksperata iz inostranstva, na seminaru će učestvovati predstavnici državne uprave kao i lokalnog ICT tržišta, koji će prezentirati implementirana rješenja u oblasti eGovernment-a u Crnoj Gori.

U uvodnom dijelu seminara, govoriće potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo, prof. dr Vujica Lazović, te ambasador Grčke u Crnoj Gori Georgios Avgoustis, direktor Centra za razvoj eGovernmenta iz Ljubljane Blaž Golob i predstavnik INA akademije.

Seminar će se održati u hotelu Podgorica, sa početkom 09,30 sati.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?