Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće ministra unutrašnjih poslova Republike Hrvatske Tomislava Karamarka

Objavljeno: 18.03.2009. 23:59 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće u četvrtak, 19. marta 2009. godine, ministra unutrašnjih poslova Republike Hrvatske Tomislava Karamarka, koji sa saradnicima boravi u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Crnoj Gori. Razgovori će biti održani u kabinetu premijera Đukanovića, u 13,00 sati.

Ministra Karamarka primiće i ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Crne Gore Jusuf Kalamperović u svom kabinetu u 11,00 sati.

Nakon zvaničnih razgovora, u 12,15 biće održana konferencija za novinare u sali MUP-a, na kojoj će, pored ministara Kalamperovića i Karamarka, govoriti i direktori policija Veselin Veljović i Vladimir Faber .

Susret premijera Đukanovića i ministra Kalamperovića sa hrvatskim ministrom unutrašnjih poslova možete snimiti. Akreditacije za snimanje kod premijera Đukanovića možete izvršiti u Birou za odnose s javnošću na tel. 242 - 566, a kod ministra Kalamperovića i za konferenciju za novinare akreditacije treba dostaviti u MUP, na fax 246-779.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?