Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija o reformi javne uprave i evropskim integracijama

Objavljeno: 25.03.2009. 14:45 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Konferencija o reformi javne uprave i evropskim integracijama, koju organizuju Ministarstvo unutrašnjih poslova i javne uprave i SIGMA (Zajednička inicijativa OECD i EU za podršku unapređenju javne uprave), održaće se 26. i 27. marta 2009. godine, u Hotelu "Maestral" u Pržnom.

Na otvaranju konferencije govoriće ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović i šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Leopold Maurer.

U radu konferencije, na kojoj će biti razmatrani ciljevi reforme uprave, kao i potreba podizanja svijesti o principima na kojima je zasnovan Evropski administrativni prostor i implikacije u procesu usklađivanja radi članstva u Evropskoj uniji, učestvovaće predstavnici relevantnih ministarstava i drugih državnih organa Crne Gore, predstavnici SIGMA-e i ugledni medjunarodni eksperti za oblast javne uprave.

Konferencija će početi sa radom u četvrtak 26. marta 2009. godine u 09,00 sati, u konferencijskoj sali Hotela "Maestral". Uvodna sesija konferencije otvorena je za medije.

Predstavnici medija se mogu akreditovati na fax: 020/ 246 -779, u kabinetu ministra unutrašnjih poslova i javne uprave.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?