Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Promotivno savjetovanje sa direktorima osnovnih škola ZDRAVI STILOVI ŽIVOTA

Objavljeno: 27.03.2009. 21:45 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U okviru projekta popularizacije i realizacije školskog izbornog predmeta ZDRAVI STILOVI ŽIVOTA, Zavod za školstvo u ponedjeljak 30. marta 2009. godine organizuje promotivno savjetovanje sa direktorima 35 osnovnih škola, na kojem će biti prezentiran taj predmet i rezultati pilotiranja Priručnika za nastavnike.

Izborni predmet ZDRAVI STILOVI ŽIVOTA namijenjen je učenicima/učenicama osmog ili devetog razreda osnovne škole. Djeca i mladi koji se za njega odluče dobiće priliku da se o tome informišu na način koji je prilagođen njihovom uzrastu, sa ciljem da kod njih podstakne razvoj pozitivnih, prosocijalnih stavova i odgovornog ponašanja kako bi se uspješno suočavali sa zahtjevima i izazovima svakodnevnog života.

Projekat se realizuje u saradnji sa Kancelarijom Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori i uz finansijsku podršku Globalnog fonda za borbu protiv AIDS-a, tuberkuloze i malarije.

Savjetovanje će se održati u velikoj sali Zavoda za školstvo, sa početkom u 11 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?