Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar finansija, dr Igor Lukšić, učestvovaće na okruglom stolu Sa druge strane uspona: Fiskalne politike efektivne u procikličnom okruženju

Objavljeno: 01.04.2009. 19:17 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Potpredsjednik Vlade i ministar finansija, dr Igor Lukšić, učestvovaće na okruglom stolu koji Svjetska banka organizuje sa akademskim krugovima, na temu javnih finansija pod nazivom Sa druge strane uspona: Fiskalne politike efektivne u procikličnom okruženju u hotelu Crna Gora, u Podgorici, u četvrtak, 2. aprila od 10 -13.30h

Na okruglom stolu će biti razmatrani izazovi u vršenju izbora pravaca fiskalne politike u procikličnom ekonomskom okruženju, kao i u traženju alternativnih modela ekonomskog rasta u uslovima globalne recesije.

U diskusiji na okruglom stolu će učestvovati profesori i njihovi saradnici sa Ekonomskog fakulteta u Podgorici, Fakulteta za Evropske i državne studije, Fakulteta za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis i Univerziteta Mediteran.

Predstavnici medija svoje učešće mogu prijaviti na na e-mail adresu: dvarezic@worldbank.org ili na tel: +382 20 403 295 ili fax: +382 20 665 353.

PR SLUŽBA
MINISTARSTVA FINANSIJA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?