Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija za novinare povodom početka tvining projekta Borba protiv organizovanog kriminala i korupcije

Objavljeno: 01.04.2009. 19:17 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U Podgorici će, u četvrtak 02. aprila 2009. godine, biti održana konferencija za novinare povodom početka tvining projekta Borba protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Tvining projekat Borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, koji se realizuje pod pokroviteljstvom Evropske komisije, trajaće 15 mjeseci. U tom periodu biće sprovedena savjetovanja i program obuke u Upravi policije, Upravi za sprječavanje pranja novca i Upravi za antikorupcijsku inicijativu.

Na konferenciji će govoriti direktor Uprave policije Veselin Veljović, šef Delegacije Evropske komisije u Crnoj Gori Leopold Maurer, ambasador Velike Britanije Kevin Lajn i visoki predstavnik iz Kancelarije Prvog ministra Skupštine Sjeverne Irske Moris Dauling.

Konferencija će biti održana u Apart hotelu Premier (svečana sala na posljednjem spratu), Bul. Svetog Petra Cetinjskog bb, sa početkom u 10,00 sati.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?