Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sastanak Komiteta (Steering Commitee) za rukovodjenje TAM/BAS Programom

Objavljeno: 14.04.2009. 23:56 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Sastanak Komiteta (Steering Commitee) za rukovodjenje TAM/BAS programom i prezentacija Nacrta finalnog Izvještaja o projektu biće održani u srijedu, 14. aprila 2009. godine, u zgradi Vlade RCG (sala 272), sa početkom u 11sati.

Na sastanku će učestvovati potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku prof. dr Vujica Lazović, predstavnici Evropske Komisije na čelu sa v.d. šefa Delegacije Evropske komisije Klajv Rumboldom /Clive Rumbold/, predstavnik Evropske banke za obnovu i razvoj Marek Lorinc, predstavnici TAM/BAS Programa za Crnu Goru, direktor Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća Zoran Vukčević, kao i predstavnici Privredne komore Crne Gore i Crnogorske komercijalne banke.
Program Evropske banke za obnovu i razvoj, Program poslovnog preokreta (TAM) i Program poslovnog savjetovanja (BAS) koji je započet je u Crnoj Gori 2002. godine, odvijao se u 3 faze, u ukupnom trajanju od 6 godina, za čiju realizaciju i implementaciju je bila zadužena Evropska agencija za rekonstrukciju.
Ukupna uložena sredstva po osnovu TAM/BAS programa, koja su plasirana u saradnji sa Direkcijom za razvoj malih i srednjih preduzeća, iznose blizu 3 miliona eura, kao podrška za 233 mala i srednja preduzeća, sa akcentom na podršku i razvoj preduzeća u ruralnom i manje razvijenom regionu Crne Gore.

Početak sastanka možete snimiti. Nakon sastanka izjavu za medije daće potpredsjednik Lazović i vd Šefa Delegacije Evropske Komisije Klajv Rumbold, u 12.15 sati, u kabinetu 272.
Akreditacije možete izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel: 242 566.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?