Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo prof. dr Vujica Lazović susrešće se sa autorima portal Mnet

Objavljeno: 15.04.2009. 20:04 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Na Internetu je odnedavno aktivan portal Mnet, na adresi www.mnet.me, na kojem se mogu naći korisne informacije iz oblasti ekonomije, tehnologije, sporta, zabave, zdravlja, muzike i drugih.

Portal je dokaz da se mladi ljudi u Crnoj Gori interesuju za ICT dešavanja i da prate aktuelne, svjetske tehnološke trendove. Posebno interesantan podatak, koji se tiče tog sajta je činjenica da su njegovi autori srednjoškolci, šesnaestogodišnji učenici iz Podgorice, odnosno Budve - Dejan Petković, Filip Krstonijević i Boris Tuponja.

Uvažavajući napor i entuzijazam koji su uložili u ovaj projekat, kao i doprinos njihove ideje popularizaciji Interneta u Crnoj Gori, kao i pojma ICT uopšte, potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo, prof. dr Vujica Lazović susrešće se sa autorima portala.

Susret će se održati u četvrtak, 16. aprila 2009. godine, u sali za sastanke Ministarstva za informaciono društvo ( Rimski trg, br. 46, 1. sprat), u 15 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?