Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić svečano će otvoriti prvu akciju sadnje u okviru kampanje "Ova zemlja nam je dom- Crna Gora, moj dio planete"

Objavljeno: 16.04.2009. 03:00 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić svečano će otvoriti prvu akciju sadnje u okviru kampanje "Ova zemlja nam je dom- Crna Gora, moj dio planete" u četvrtak, 16. aprila, sa početkom u 10.00 sati na lokalitetu "Tološka šuma" .

Nakon uvodnog govora, ministar Nenezić će posaditi prvu sadnicu na pomenutom lokalitetu, na kojem je predviđena sadnja novih 60 sadnica.

Akciji će prisustvovati predsjednik Vlade Milo Đukanović, kao i predstavnici Vlade Crne Gore, državnih institucija, učenici osnovnih škola, Udruženja gorana Podgorice i druge javne ličnosti.

Predviđeni lokalitet "Tološke šume" za sadnju nalazi se naspram Doma zdravlja u Bloku 5, pored OŠ "Štampar Makarije".

Za sve ostale lokacije kako u Podgorici, tako i u ostalih sedam opština u kojima će se sjutra vršiti sadnja, opširnije informacije možete naći u press releasu i scenariju u prilogu.

Ovdje možete preuzeti press release

Ovdje možete preuzeti scenario


PR SLUŽBA
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?