Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić označiće početak drugog dijela akcije sadnje u okviru kampanje "Ova zemlja nam je dom - Crna Gora, moj dio planete"

Objavljeno: 23.04.2009. 22:30 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić označiće u petak, 24. aprila 2009. godine, početak drugog dijela akcije sadnje, u okviru kampanje "Ova zemlja nam je dom - Crna Gora, moj dio planete". Akcija će biti pokrenuta na lokaciji ispred Plavog dvora na Cetinju, sa početkom u 11.00 sati.

Ministar Nenezić će zajedno sa ministrom inostranih poslova Milanom Roćenom, ministrom kulture, sporta i medija Branislavom Mićunovićem, te predsjednikom Prestonice Cetinje, dr Milovanom Jankovićem i svim predstavnicima diplomatskog kora u Crnoj Gori zasaditi nove sadnice, na prostoru oko Plavog dvora. Za tu priliku, predstavnici diplomatskog kora doniraće po jednu sadnicu za novi park "Prijateljstva". Sadnice su odabrane u skladu sa projektom uređenja prostora oko Plavog dvora, koji će Prestonici Cetinje donirati UNDP.

Akciji sadnje na Cetinju prisustvovaće predstavnici Vlade Crne Gore, državnih institucija,
učenici osnovnih škola, udruženja gorana i druge javne ličnosti.

Za lokacije u ostalim opštinama, na kojima će se sjutra sprovoditi akcija sadnje, opširnije informacije možete naći na veb sajtu Ministarstva turizma i zaštite životne sredine.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?