Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sjednica Koordinacionog odbora za reformu lokalne samouprave

Objavljeno: 28.04.2009. 17:13 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Sjednica Koordinacionog odbora za reformu lokalne samouprave biće održana u srijedu, 29. aprila, u sali Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog br. 22, u 14.00 sati.

Koordinacioni odbor za reformu lokalne samouprave, koji sačinjavaju predsjednik, ministar unutrašnjih poslova i javne uprave i članovi: ministar finanasija, ministar turizma i zaštite životne sredine, ministar za ekonomski razvoj, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i javne uprave za lokalnu samoupravu i pet predstavnika Zajednice opština Crne Gore, prati decentralizaciju, koordinaciju i proces reforme lokalne samouprave, jačanja ukupne konzistentnosti tih aktivnosti i praćenje ostvarivanja efekata u toj oblasti.

Početak sjednice Koordinacionog odbora možete snimiti, a akreditacije treba izvršiti u Kabinetu ministra, na fax 020/246-779.

Nakon sjednice biće izdato saopštenje za javnost.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?