Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Treći sajam visokog obrazovanja i stipendija - T-Mobile Open Days 2009

Objavljeno: 01.05.2009. 00:35 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministarstvo prosvjete i nauke, Centar za efikasan razvoj visokog obrazovanja CERVO i Studentski parlament Univerziteta Crne Gore organizuju "Treći sajam visokog obrazovanja i stipendija - T-Mobile Open Days 2009" u Podgorici u ponedjeljak, 4. maja, u Baru u srijedu, 6. maja i u Bijelom Polju u petak, 8. maja.

Svečano otvaranje Sajma održaće se u Podgorici u ponedjeljak, 4. maja, u sali Ster Cinema u Delta City-ju, u 10.00 sati. Sajam će otvoriti ministar prosvjete i nauke prof. dr Sreten Škuletić.

Na sajmu će se predstaviti više od 50 izlagača. U sklopu segmenta "Stipendija" programe stipendiranja i mobilnosti na štandovima predstaviće brojna diplomatska predstavništva i međunarodne organizacije. Na Sajmu će se predstaviti i svi fakulteti iz Crne Gore, kao i programi sezonskog zapošljavanja za studente.
Opšti cilj projekta je povećanje nivoa visokoobrazovanog kadra u Crnoj Gori i predstavljanje važnosti uloge stipendija i mobilnosti članova crnogorske akademske zajednice.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?