Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Okrugli sto u okviru javne rasprave o nacrtu menadžment plana Cetinja

Objavljeno: 05.05.2009. 22:36 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Okrulgi sto u okviru javne rasprave o Nacrtu Menadžment plana Cetinja biće organizovan u petak, 8. maja 2009. godine u 13 sati, u svečanoj sali Skupštine Prijestonice Cetinje.

Na Okruglom stolu biće održana prezentacija Menadžment plana Cetinja, a učestvovaće članovi Koordinacionog tima i Radne grupe za izradu Menadžment plana Cetinja, kao i predstavnici kancelarije UNESCO BRESCE iz Venecije.

Vlada Crne Gore usvojila je Nacrt Menadžment plana Cetinja na sjednici održanoj 23. aprila 2009. godine, i dokument je istog dana stavljen na javnu raspravu, koja će trajati do 13. maja 2009. godine.

Ministarstvo kulture, sporta i medija uputilo je javni poziv građanima, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, glavnom gradu, prijestonici i opštinama, strukovnim udruženjima, političkim strankama, sindikatima, vjerskim zajednicama, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim organizacijama i zajednicama da se uključe u javnu raspravu o Nacrtu Menadžment plana Cetinja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?