Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Vlade i ministar finansija dr Igor Lukšić učestvovaće na konferenciji "Finansijska kriza: greška države ili greška tržišta"

Objavljeno: 12.05.2009. 20:52 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Potpredsjednik Vlade i ministar finansija dr Igor Lukšić učestvovaće u srijedu, 13. maja, na konferenciji Finansijska kriza: greška države ili greška tržišta, koju organizuje Univerzitet Donja Gorica u saradnji sa Hayek Institutom iz Beča u okviru programa manifestacije Free Market Road Show, koja se održava i u Beču, Ljubljani, Zagrebu, Bratislavi, Varšavi, Parizu i Londonu.

Konferencija će se održati u teatru UDG-a, u 09.00 sati, a uvodna izlaganja imaće predsjednik UDG-a prof. dr Veselin Vukotić, potpredsjednik Vlade i ministar finansija doc. dr Igor Lukšić i ambasador Austrije u Crnoj Gori Florian Raunig.

U raspravama, kao panelisti, govoriće predstavnik Ministarstva inostranih poslova Austrije Gerhard Jandl, predsjednik Hajek Instituta Barbara Kolm, Dan Mičel iz CATO Instituta i drugi renomirani strani i domaći eksperti.

Konferencija Finansijska kriza: greška države ili greška tržišta otvorena je za medije, a u pauzi radnog dijela, od 11.15 do 11.45 sati, biće održana konferencija za novinare, na kojoj će govoriti učesnici skupa.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?