Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministarstva inostranih poslova Crne Gore i Republike Slovačke organizuju regionalnu konferenciju o iskustvima u oblasti evroatlantskih integracija i vizijama Balkana

Objavljeno: 05.06.2009. 23:58 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministarstva inostranih poslova Crne Gore i Republike Slovačke, uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave i Koordinacionog tima za implementaciju Komunikacione strategije o evroatlantskim integracijama, organizuju od 08. do 10. juna 2009. godine u Kolašinu, regionalnu konferenciju o iskustvima u oblasti evroatlantskih integracija i vizijama Balkana.

Konferencija će se održati u Hotelu "Bianca" i počeće sa radom u ponedjeljak, 08. juna u 16.30 sati. Konferenciju će otvoriti ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen, ministar inostranih poslova Republike Slovačke Miroslav Lajčak i ministar inostranih poslova Bosne i Hercegovine Sven Alkalaj.

Konferencija je čitavim tokom otvorena za novinare. U 17.15 sati, održaće se konferencija za medije.

Novinari zainteresovani za praćenje konferencije mogu se akreditovati na faks broj 020/ 246 779.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?