Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija "Regionalna saradnja: jačanje nezavisnosti i efikasnosti pravosuđa od 10. do 13. juna u Bečićima

Objavljeno: 09.06.2009. 18:10 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Internacionalna menadžment grupa IMG, uz podršku Vlade Kraljevine Norveške, organizuje od srijede, 10. juna, do subote, 13. juna, u Hotelu Splendid u Bečićima, međunarodnu konferenciju na temu "Regionalna saradnja: jačanje nezavisnosti i efikasnosti pravosuđa.

Nakon pozdravne riječi predstavnika Ministarstva inostranih poslova Norveške Havarda Austada, učesnicima će se obratiti ministar pravde Miraš Radović, predsjednik Sudskog savjeta Crne Gore Vesna Medenica i predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Bosne i Hercegovine Milorad Novković.

Konferencija će biti otvorena u 09.00 sati, a izjave za javnost planirane su u 11.00 sati.

Konferencija se održava u sklopu projekta Regionalna saradnja u okviru podrške nezavisnom i efikasnom pravosuđu u Crnoj Gori, koji realizuju Ministarstvo pravde Crne Gore, Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine, Sudski savjet Crne Gore i IMG.

Cilj konferencije je sagledavanje i evaluacija rezultata ostvarenih kroz implementaciju projekta podrške Sudskom savjetu i Ministarstvu pravde Crne Gore i razmatranje mogućnosti i planova za buduću saradnju, kao i razmjena znanja i iskustava stečenih kroz aktivnosti i napore na uspostavljanju nezavisnih i efikasnih pravosudnih sistema u Bosni i Hercegovini.
Download
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?