Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija u okviru projekta Jačanje saradnje civilnog i javnog sektora u Crnoj Gori

Objavljeno: 12.06.2009. 21:27 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U Podgorici će, u ponedjeljak 15. juna 2009. godine, u organizaciji Generalnog sekretarijata Vlade Crne Gore - Kancelarije za saradnju sa nevladinim organizacijama i Misije OEBS-a u Crnoj Gori, biti održana Konferencija u okviru projekta Jačanje saradnje civilnog i javnog sektora u Crnoj Gori. Cilj projekta je podsticanje razvoja i jačanje saradnje dva sektora, te podrška Kancelariji za saradnju sa NVO u realizaciji planiranih aktivnosti u drugoj polovini 2008. i prvoj polovini 2009. godine.

Skup će otvoriti ministar za evropske integracije Crne Gore prof. dr Gordana Đurović, a predstavnicima državnih organa, NVO-a, međunarodnih organizacija koje djeluju u Crnoj Gori i predstavnicima medija, obratiće se ambasadorka OEBS-a u Crnoj Gori Paraschiva Badescu, ambasador SR Njemačke Peter Plate i šefica Kancelarije za saradnju sa nevladinim organizacijama Danka Latković.

Na skupu će biti predstavljen projekat OSCE, koji je finansijski podržalo Njemačko savezno Ministarstvo inostranih poslova, kao i rezultati projekta:
-publikacija Strategija saradnje Vlade Crne Gore i nevladinih organizacija" i "Akcioni Plan realizacije Strategije saradnje Vlade Crne Gore i NVO za period 2009-2011. godine" i
-dokumentarni film "Saradnja javnog i civilnog sektora u Crnoj Gori", koji će biti premijerno prikazan.

Konferencija će biti održana u Hotelu Crna Gora (Gradska kafana), sa početkom u 10 sati.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?