Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar za ekonomski razvoj Republike Italije Klaudijo Skajola u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori

Objavljeno: 16.06.2009. 00:38 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće u utorak, 16. juna 2009. godine u 12.30 sati, ministra za ekonomski razvoj Republike Italije Klaudija Skajolu.

Ministra Skajolu primiće i ministar za ekonomski razvoj Crne Gore Branko Vujović (u 11.00) i ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Andrija Lompar (u 11.40 sati).

U 12.10, ministri Lompar i Skajola održaće zajednički sastanak sa ministrom za infrastrukturu Republike Srbije Milutinom Mrkonjićem.

Nakon okončanja svih razgovora (u 13.00 sati), ministri za ekonomski razvoj Crne Gore i Republike Italije, Branko Vujović i Klaudio Skajola, potpisaće Memorandum o saradnji između dva ministarstva.

Pored navedenog, biće potpisan i Memorandum o razumijevanju između Ministarstva za ekonomski razvoj Crne Gore, Ministarstva za ekonomski razvoj Republike Italije i Ministarstva za infrastrukturu Republike Srbije, o realizaciji Studije o tehničko ekonomskoj izvodljivosti radova vezanih za rekonstrukciju željezničke pruge Beograd Bar.

Potpisivanju memoranduma prisustvovaće predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović.

Nakon potisivanja memoranduma (u 13.15), ministar za ekonomski razvoj Branko Vujović, ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Andrija Lompar, ministar za ekonomski razvoj Republike Italije Klaudio Skajola i ministar za infrastrukturu Republike Srbije Milutin Mrkonjić, daće izjave za medije.

Razgovori crnogorskih zvaničnika sa italijanskim ministrom, kao i potpisivanje memoranduma i izjave za medije biće održani u Vili Gorica.

Akreditacije za snimanje susreta, praćenje potpisivanja memoranduma i izjava za medije, treba izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?