Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava Ministarstva za evropske integracije

Objavljeno: 06.07.2009. 22:53 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministarstvo za evropske integracije Vlade Crne Gore i Ministarstvo evropskih integracija Republike Albanije, organizuju u utorak 7. jula 2009. godine, svečanost povodom otvaranja Prvog poziva za projekte za prekogranični program Albanija-Crna Gora i Forum za traženje projektnih partnera za taj program.

U uvodnom dijelu prisutnima će se obratiti predstavnici operativnih struktura iz obije države - učesnice bilateralnog programa, predstavnici Delegacije Evropske komisije i ambasador Republike Albanije u Crnoj Gori Tonin Beci.

U radnom dijelu biće detaljnije predstavljena pravila i procedure za prekogranični program Albanija - Crna Gora, sa akcentom na nedavno objavljeni Aplikacioni paket. Nakon toga biće organizovan rad kroz tri tematske radionice, na kojima će aplikanti iz Albanije i Crne Gore moći da razmijene projektne ideje za buduću saradnju.

Svečanost povodom otvaranja Prvog poziva za projekte održaće se u Hotelu Crna Gora u Podgorici, Zeleni salon, sa početkom u 11.00 sati.

Uvodna izlaganja predsjedavajućih otvorena su za predstavnike sredstava javnog informisanja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?